Nieuwsafbeelding

21-8-2016 | 
De trainingen gaan weer bijna beginnen, het trainingsschema is gepubliceerd op de website en in de app. Het schema gaat aankomende maandag in. 

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

26-8-2016 | 
Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur, dus strafcornermaskers kunnen weer bij mij, Marijn van der Geest, worden aangevraagd! Graag even een berichtje naar 0630062332 of marijnvandergeest@hotmail.com met het aantal en voor welk team, dan spreken we af hoe ze te ontvangen! Strafcornermaskers mogen worden aangevraagd vanaf de 8-tallen, vanaf dat
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

21-8-2016 | 
Belangrijke avond voor ouders van de Jongste Jeugd: op vrijdag 2 september is er van 19.00-20.30 uur in het clubhuis uitleg van de spelregels voor 3- en 6-tallen. De hockeybond stelt verplicht dat de wedstrijdjes van deze teams door ouders worden begeleid, één ouder van het thuisteam en één ouder van het gastteam.
Lees meer >>
5-4-2012 | 
Op onze website vindt u informatie over de club, de historie, actuele zaken zoals uitslagen, teampagina’s, wedstrijdschema’s, de activiteitenkalender, een overzicht van de sponsoren van de club en niet te vergeten ook ons clubblad de Pusher.
Lees meer >>
Hoofdsponsor
Sponsoren