Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Enthousiaste ouders voor het HCA Promotieteam gezocht

Nieuws afbeelding 5-3-2014 We zijn op zoek naar een aantal enthousiaste ouders voor het HCA Promotieteam.
Zaterdag 29 maart en zaterdag 5 april staat de hockeyclub met een goal op het Dorpsplein in Leimuiden, resp. het Noordplein in Roelofarendsveen ter promotie van de hockeyclub. 
Misschien heb je het vorig jaar gezien? We zetten een echt hockey goal neer, rollen een veld uit, hebben sticks, ballen en een keeper (zie foto).  Passerende kinderen kunnen op deze wijze laagdrempelig kennis maken met hockey; jeugdleden zullen op het veldje staan om daarbij te helpen. 
Om de ouders van deze potentieel nieuwe leden enthousiast te krijgen om hun kind verder kennis te laten maken met hockey, bijvoorbeeld door het laten meedoen aan het Rabo Jeugdhockeytoernooi of door mee te laten doen aan de gratis Intro-trainingen, zoeken wij enthousiaste ouders.
Je taak is zoveel mogelijk kinderen/ouders aanspreken, zoveel mogelijk kinderen op het veldje te krijgen, ouders die naar hun kind staan te kijken aan te spreken en te vertellen hoe leuk hockey is, te vertellen over het Rabo Jeugdhockeytoernooi, te vertellen over de gratis Intro-trainingen, eventuele bezwaren wegnemen etc. etc.  
Ben je een van deze zaterdagen (tussen 10.00 en 16.00 uur) een uurtje (of 2 of meer) beschikbaar, meld je dan aan bij Henriette van Dam. Ook voor verdere vragen kun je bij haar terecht.
telefoon 071-3316001.