Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Zondag 22 november Thé Dansant bij HCA

Nieuws afbeelding 6-11-2015

Huh… wat is dat en wat moet ik daar? Misschien is dit je eerste gedachte als je niet tot de groep seniorspelers van Hockeyclub Alkemade behoort. Daarom leggen wij het graag even uit. Een Thé Dansant, in de hockeywereld kortweg TD genoemd, is een gezellig feestje aan het einde van de zondagmiddag. Op zondag 22 november is het zover, dan spelen al onze seniorenteams de laatste thuiswedstrijd voor de zaalcompetitie. En daar maken we een feestje van.

Ook de kinderen zijn van harte welkom. Misschien is de trainer of de coach van je kind wel senior en dan is het natuurlijk superleuk om zo’n wedstrijd te zien en ze aan te moedigen!

Maar ook als het seniorenhockey echt nog een onontdekt eiland voor je is, is het leuk om te kijken. Zowel kinderen als hun ouders zijn vaak erg verbaasd dat hockey zo’n snel spelletje is. Niet te vergelijken met hockey in de jongste jeugd en daarom heel leuk om te zien. Seniorhockey klinkt heel ver weg maar vanaf 18 jaar ben je al senior. Het is dus dichterbij dan je denkt!

Kinderen mogen tijdens de rust altijd even ballen op het veld, dat is hockeytraditie, dus vergeet vooral niet je hockeystick mee te nemen!

En als we al onze senioren naar de overwinning hebben geschreeuwd is het tijd voor een borrel, tenminste, als je 18 jaar of ouder bent ;)