Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Jongste Jeugd

HockeyPietenPannenkoekenPret

18-11-2015

Afgelopen dinsdag stond er een training met Pieten  gepland voor de Jongste jeugd. Twee Pieten op bezoek! We wilden wel eens zien of de Pieten net zo goed konden hockeyen als de kinderen van HC Alkemade.

Helaas regende en stormde het zo hard dat de kinderen en Pieten en trainers al gauw naar binnen gingen om het daar gezellig te hebben met elkaar. 48 kinderen zongen, dansten, snoepten en genoten volop van PietenPret. Ieder kind kreeg van de Pieten een mooie gekleurde hockeybal! Toen de Pieten vertrokken was het tijd om te smullen van de pannenkoeken. Die waren er volop, allemaal  door de ouders gebakken. Ze waren heerlijk! Het was Prachtig PietenPannekoekenPret.

Dank aan alle ouders die pannenkoeken hebben gebakken en alle andere helpers en speciaal dank aan de JAC - Silvia en Nathalie - die het mogelijk maakten. 

En  tot de Pieten zeggen we: tot ziens de komende weken - wie weet - en in ieder geval tot  volgend jaar bij HC Alkemade en laten we hopen dat het dan weer is om samen met de Pieten te trainen !!