Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

HC Alkemade Meisjes D1 Kampioen!!!!

Nieuws afbeelding 4-6-2016

 Vandaag was het dan zover. Het MD1 team kon vandaag kampioen worden na een spannende strijd met de directe concurrent Rijswijk.

Waar Rijswijk in maart door onze toppers met 3-1 aan de kant was gezet is het team steeds beter gaan draaien en werden de overwinningen aan elkaar geregen.

Ondanks een kleine voorsprong in de stand, moest het vandaag nog wel even gebeuren tegen Catwijck MD4.

Thuis was dit nog een moeizaam potje, dus wij waren er niet helemaal gerust op.

Gelukkig hadden wij de steun van vele ouders, grootouders, vrienden en bekenden, dus aan de sfeer en aanmoedigingen kon het vandaag niet liggen.

De 1e helft starten wij gelukkig scherp en via mooi spel lag de eerste goal er binnen 10 minuten al in. Toen halverwege de 1e helft er al 3-0 op het scorebord stond konden de coaches en het publiek al iets rustiger naar de wedstrijd kijken.

Einde 1e helft gingen wij rusten met 5-0 en de supporters werden al wat onrustiger. Zij hadden al het vermoeden dat zij getuigen waren van een historische feit en het gezang was niet van de lucht.

De 2 helft stoomde onze meiden verder op en via prachtige combinaties over de flanken werd Catwijck helemaal zoek gespeeld en stond er uiteindelijk 12-0 op het scorebord.

Na het fluitsignaal gingen de meiden los en konden ze onder luid applaus beginnen aan de ereronde en kon het feest verder losbarsten.

De party-poppers werden de lucht in geschoten, de champagne kurken knalde door de lucht en op een heus podium werden zij verder toegezongen en ontvingen zij mooie bekers.

Na een lekkere taart en wat drinken was het feest compleet en konden wij voldaan huiswaarts keren.

Alle ouders die betrokken waren bij de festiviteiten ( bekers, taart, champagne etc) heel veel dank!

Terugkijkend was dit een fantastisch jaar voor onze MD1. Winnaar van de zaalcompetitie en met slechts één nederlaag ook kampioen op het veld!

Toppers zijn het, die onder leiding van Bruno Juray en Leanne van Dam het hele jaar fantastische training hebben mogen krijgen.

Nog een toernooi bij Hurley en de afsluiting op 25 juni en dan zit het seizoen er definitief op.

Namens de coaches willen wij Manou, Femke, Ris, Tessa, Franja, Lana, Isa, Merel, Nienke, Jackie, Meike en Heleen van harte feliciteren met dit kampioenschap!!!

Jullie hebben dit als team fantastisch gedaan!

 Marco Bax en Floris van der Hulst