Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

HCA mD1 in super flow!!

Nieuws afbeelding 30-10-2016

Meisjes D1 is de competitie goed begonnen! Met een uitslag van maar liefst 7-0 kreeg Forescate geen schijn van kans. Het spel speelde zich voornamelijk af rond het doel van de tegenstander en keeper Jette had dan ook niet veel te doen. Een paar keer wist Forescate uit te breken maar Jette weerde koelbloedig alle schoten op het doel en liet zich niet van de wijs brengen.

Kwam het door de goede voorbereiding? De oefenwedstrijd tegen de C2? Het enthousiasme van trainer/coach Nerissa van wie de meiden superveel leren? De flistende jel van de meiden? De scheidsrechters die de wedstrijd in goede banen leidden? Of de gezellige ouders die langs de lijn stonden te genieten in de zon? Waarschijnlijk heeft het allemaal bijgedragen!

In de eerste helft scoorde Alkemade 2 keer. Forescate kwam af en toe terug en dat zorgde voor spannende duels. Beide teams kregen een paar keer de kans om hun strafcorners te oefenen, maar scoren lukte nog niet. In de tweede helft ging Alkemade helemaal los en volgde nog 5 doelpunten. Hoogtepunten van de wedstrijd waren de snelle acties van spits Lisanne die de meeste goals op haar naam schreef, de salto van Ruth, de goal van Jinte, de mooie voorzetten van Maud en Faye. En natuurlijk alle andere acties van Simone, Lara, Isis, Lizzy, Sam, Jasmijn, Chloé, Riva en keeper Jette. Op naar de volgende wedstrijd, Alkemade D1 is er klaar voor.

Lydia 

 

Bijlage