Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Jongste Jeugd

HCA meisjes F1 raken op stoom!

Nieuws afbeelding 20-11-2016 Het team bestaande uit: Omneya, Venne, Sophie, Layla, Evi, Puck ,Nova, Julia en Doutzen mocht op zaterdag 29 oktober thuis aantreden tegen HDS. Op de beiden 3 tegen 3 veldjes waren prachtige acties te zien van de meiden. Mooie individuele passeeracties, snelle combinaties en prachtige doelpunten! Ook verdedigend zijn de meiden erg sterk, overal zat wel een stick tussen, waardoor heel veel aanvallen van de tegenpartij vakkundig onschadelijk werden gemaakt. Met een uiteindelijk einduitslag van 16-14 in het voordeel de MF1 werd er terecht een klein feestje gevierd na een goede & sportieve wedstrijd.

Ook een week later deden de meiden weer van zich spreken. Een uitwedstrijd tegen hockeyclub Alphen stond op de agenda. Ondanks het wat vreemde tijdstip (16.30 uur) en het vanwege een partijtje niet helemaal compleet zijn, waren de meiden weer op en top gemotiveerd om er een superwedstrijd van te maken. Na een wat moeizame eerste helft waarin beiden teams elkaar nog niet zoveel ontliepen, trokken de kanjers van de MF1 de 2e helft de wedstrijd helemaal naar zich toe. Super mooie driehoekcombinaties waren er te zien, waarbij de bal van stick naar stick ging van achter naar voren en van links naar rechts. Dat in combinatie met goede individuele acties bracht een eindstand van 11-20 in het voordeel van de MF1 op het scorebord.

De organisatie in en rondom het team met de ouders & spelers is in handen van teammanager Tessa en gaat super. De trainingen van Esmee Bogaard in samenwerking met vaders Thedor, Remco en coach Jorg werpen meer en meer zijn vruchten af in de wedstrijden. Het plezier en de ontwikkeling straalt er dan ook iedere keer weer van het team af als ze met elkaar aan het trainen of aan het spelen zijn! Voor alle supporters van de MF1 is het dan ook echt genieten geblazen!