Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Jongste Jeugd

Kerstverhalen bingo eist concentratie

Nieuws afbeelding 17-12-2016

Vrijdagavond vond de Kerstbingo plaats in het clubhuis van HC Alkemade in Rijpwetering. Uitgenodigd voor deze bingo waren de meisjes van mE1, MD1 en MC2 en mC1. Zo'n 27 kinderen deden mee. Het was een jolige boel in het clubhuis. Telkens ontsnapten er weer blije kreetjes als het juiste nummer aangekruist kon worden. Een volgend moment  werd er weer geconcentreerd geluisterd om de cijfers uit het verhaal te filteren. Jinte was de eerste gelukkige die BIINGO kon uitroepen  voor 1 rijtje en daarop iets leuks mocht uitzoeken. Even later was het Lisanne voor een volle kaart.

Daarna was er tijd om  wat te snoepen van het vele kerstlekkers en om iets te drinken. Dan startklaar voor het volgende verhaal. Nu werd er zo mogelijk nog stiller geluisterd. Eerst was Neeltje en daarna Gulia in dit verhaal  de gelukkige voor BINGO.

Precies om kwart over 8 stonden er vele ouders te wachten om hun dochter en evt een vriendinnetje/ teamgenootje op te halen. De kinderen gingen met een chocolade kerstbal en kadootje naar huis. De ouders dankten  Anja, Annelies, Silvia, Maaike en Nathalie heel hartelijk voor de leuke clubactiviteit!!  

 

Bijlage