Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

mC1 zaal kampioen!

Nieuws afbeelding 5-2-2017

Afgelopen zondag was het dan zover. De meisjes C1 van Alkemade konden bij winst in de laatste wedstrijden zaalkampioen worden.

Natuurlijk hadden wij een mooie voorsprong, maar er moest echt nog wel even gewonnen worden om het kampioenschap definitief te kunnen vieren.

Gelukkig hadden wij de steun van ouders, grootouders, broers, zussen, ooms , tantes en nog veel meer aanhang tijdens deze beslissende wedstrijden.

 

Na de voorbespreking en het inspelen kon de 1e wedstrijd tegen HiSaLis beginnen en het leuk toch wel alsof de zenuwen een beetje een rol begonnen te spelen.

Wij kregen in het begin kans op kans, maar hij wilde er mede door het goede keepen van HiSalis  toch niet in. En achterin was het af en toe nog gevaarlijk en was het maar goed dat Manou bij de pinken was.


Gelukkig wisten wij toch halverwege de 1e helft de 1-0 te scoren en wij hoopte dat daarmee het zou gaan lopen, maar helaas scoorde HiSalis al snel de 1-1.

Het zou toch niet gaan gebeuren dat wij het kampioenschap zouden weggeven? Maar toch wist het team de draad op te pakken en zagen wij bij vlagen het spel waar deze periode al zoveel wedstrijden mee gewonnen werden.

Ongeveer 10 minuten voor tijd scoorde wij de 2-1 en 3-1 en kon iedereen wat rustiger gaan zitten. Vlak voor tijd ging zelfs door de laatste strafcorner de 4-1 erin en hiermee was het kampioenschap definitief een feit!


Veel tijd om te genieten hadden wij niet, want de laatste wedstrijd tegen HGC stond nog op het programma en wij waren het aan onze stand verplicht om deze ook winnend af te sluiten en ons goede spel aan de meegereisde toeschouwers te tonen. Ook deze wedstrijd begon wat moeizaam, waar wij zelfs met 1-0 achter kwamen. Maar ook nu liet het team zien waar zij toe in staat waren.

Via mooi spel en hoog druk zetten liepen wij weg naar 4-1. De druk was er nu af en ondanks 2 goals van HGC en hiermee de winst van 4-3 konden de meiden definitief het kampioenschap gaan vieren .


Na de laatste wedstrijd waren de meiden door het dolle heen en was er in de kantine een ware huldiging, waarbij Manou, Lana, Nienke, Tessa, Ris, Merel, Jackie, Lisa, Heleen en Meike uit handen van Els en Marijn van de Technische Commissie de bloemen en bekers mochten ontvangen. Ook veel dank aan jullie trainer Bruno Juray, welke jullie de afgelopen maanden veel zaalhockey kennis en trucs heeft bijgebracht en zeker een groot aandeel in dit kampioenschap heeft gehad.

Uiteraard dank aan de ouders voor de mooie bekers, de scheidsrechters welke de afgelopen weken ons hebben willen fluiten en aan alle supporters voor de aanmoedigingen!


Deze mooie periode in de zaal zit erop en binnenkort gaan wij weer lekker naar buiten om daar aan onze 2e seizoenshelft te beginnen!