Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Jongste Jeugd

Heel gezellige & geslaagde Jongste Jeugd Dag bij HCA

Nieuws afbeelding 18-6-2017

Op de foto Drie op en Rij met hockeybal en hockeystick. Een van de spelletjes die gespeeld werden door de kinderen van 8-10 jaar die gisteren deelnamen aan de Jongste Jeugd Dag bij HC Alkemade in het Hertogspark. Het spelletjescircuit was een extraatje in de pauzetijd tussen de wedstrijden door. Zo'n 15 teams uit de regio en  3 eigen teams namen deel aan de JJD bij HCA  

Het was een fantastische dag! Geweldig georganiseerd door een enthousiaste groep van vrijwilligers bestaande uit  JAC, TC leden, clubhuiscommissie en barhoofden, jeugdleden, seniorleden en ouders van HCA onder de enthousiaste deskundige leiding van Inka.

In twee poules werden door F en E teams uit de regio wedstrijden gespeeld. Daarnaast was er een schminkplek, een hockeykledingruilbeurs, popcorn en last but nog least was het druk in de nieuwe speeltuin van  HCA en het speciaal voor deze dag geplaatste springkussen. 

In de middag vonden de kinderen verkoeling onder de sproeiers. Het was een vrolijke sportieve supergezellige dag voor de jongsten en hun ouders. VEEL DANK GAAT UIT NAAR ALLE VRIJWILLIGERS die dit mogelijk maakten!! De foto's worden later geplaatst op de website. 

Bijlage