Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Sponsorkliks? Wat is dat?

Nieuws afbeelding 26-11-2017

Sponsorkliks: véél meer dan dubbeltjeswerk!

We hebben jullie dit jaar al eens geattendeerd op het feit dat HCA meedoet aan Sponsorkliks. Enkelen van jullie hebben deze gratis vorm van sponsoring al ontdekt maar we laten met z’n allen nog een enorme kans liggen!

Hoe werkt gratis sponsoren?
Webwinkels hebben een afspraak met sponsorkliks en betalen commissie over online bestedingen, gedaan via Sponsorkliks. Deze commissie komt rechtstreeks ten goede aan onze Hockeyclub!
Alles wat wij moeten doen is naar de website van sponsorkliks gaan, daar onze club selecteren en vervolgens via de site gaan naar de webwinkel van onze keuze. Alles wat we op die manier kopen levert extra geld op voor HCA!  
www.sponsorkliks.com

Vrijwel alle grote webwinkels doen mee aan deze actie. Expedia, Booking.com, Coolblue, Ici Paris, Bol.com; de lijst is te lang om op te noemen!

Véél meer dan dubbeltjeswerk!
De commissies variëren van 2.5 tot wel 10% van het aankoopbedrag! Dit betekent dat bij aanschaf van een nieuwe telefoon, printer, TV of koelkast, of bij het boeken van een vakantie je onze club gratis kunt sponsoren! En dit kan zo met tientallen Euro’s tegelijk zijn. Er zijn al clubs in Nederland die met Sponsorkliks méér dan 10.000 Euro extra inkomsten per jaar weten te behalen; onnodig te zeggen dat HCA met bijdragen van Sponsorkliks heel veel leuke dingen kan doen voor onze speelsters en spelers!!

Het is werkelijk zonde om deze gratis kans te laten liggen! Het vraagt even wat gewenning (je moet er even aan denken) maar het werkt verder zo ontzettend makkelijk dat we nogmaals de aandacht vragen voor deze gouden kans. Om het niet te vergeten kun je zelfs de Sponsorkliks App downloaden voor je mobiele telefoon. HCA hoopt dat jullie allemaal aan ons denken als jullie die cadeautjes online gaan kopen. Het kost je werkelijk geen cent extra, maar voor HCA zou dit een prachtig Kerstcadeau betekenen!