Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Stolp+KAB adviseurs en accountants sponsor van de maand januari!

Nieuws afbeelding 8-1-2018
Wij zijn Stolp+KAB adviseurs en accountants. Dat ‘adviseurs’ vóór ‘accountants’ staat is niet zomaar! Wij ondersteunen maar adviseren u vooral graag als het gaat om een kredietaanvraag, personeelsbeleid, uw pensioen of op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Daarbij doen we nét dat stapje extra. 

''Bij Stolp+KAB nemen we de tijd voor een persoonlijk gesprek en zijn we benieuwd wat er speelt bij u en in uw onderneming. Alleen dan voegen we waarde toe aan onze dienstverlening.''

Zowel als MKB-ondernemer, zzp’er en particulier mag u rekenen op zo'n 150 jaar ervaring en vakmanschap. Wij bieden u een krachtig totaalpakket op het gebied van Advisering, Administratie, Audit en Accountancy. 
Wellicht is de naam Stolp+KAB u al eens opgevallen bij diverse sportwedstrijden rondom onze locaties Roelofarendsveen, Voorburg, Gouda en Zoeterwoude. Zo sponsoren wij de hockeyvereniging al sinds 2008 met een bord en een advertentie.

Wij stimuleren op uiteenlopende manieren activiteiten en evenementen met als doel om een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving. Bovendien is sponsoring een van de bouwstenen voor goede, langdurige relaties met onze cliënten, relaties en medewerkers.

Sport is belangrijk voor een juiste balans in het leven. Het geeft energie en competitie draagt bij aan de ontwikkeling van mensen. Dat gebeurt ook binnen Stolp+KAB. Door sponsoring van sport zorgen we voor een maatschappij waarin mensen zich op een sportieve en plezierige wijze manifesteren en ontwikkelen. 

Stolp+KAB adviseurs en accountants
 
Vestiging Roelofarendsveen
Spoorstraat 34, 2371 XC
T +31 (0)71-3315200

Meer weten over Stolp+KAB? Surf eens naar https://www.stolpkab.nl