Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Interessante avond over preventie van blessures

Nieuws afbeelding 28-3-2018

HC Alkemade biedt al vanaf het begin van het seizoen haar spelers en speelsters de gelegenheid om ter preventie van (verergering van) blessures op een drempelloze wijze de fysiotherapeut te raadplegen.

Dit kan elke 1ste en 3de dinsdag van de maand  op het eigen Hertogspark tussen 18.30 - 19.00 uur. Op woensdag is er een gratis inloop spreekuur van 18.00 - 19.00 uur op de praktijk van Fysiotherapie Alkemade in Roelofarendsveen.   

Nog niet zo velen maken gebruik van deze mooie mogelijkheid om opkomende blessures te tackelen. Ter promotie van het spreekuur heeft HC Alkemade fysiotherapeut Auke Biemond afgelopen maandag uitgenodigd een presentatie te geven. Alle factoren die een belangrijke rol spelen bij het ontstaan van blessures liet Auke de revue passeren kwamen aan bod en daarbij gaf hij inzicht in  maatregelen ter preventie. 

Auke startte aan de hand van een aantal stellingen met het testen van voorkennis  Zie foto. Degene die net een blessure had opgelopen, won deze quiz: Zillah. Met die blessure komt het vast ook snel goed!

De presentatie wordt later op de website geplaatst. En leden! Maak gebruik van het voor leden gratis spreekuur, in het belang van jezelf, je team en HC Alkemade!! Alleen dan blijft het zinvol dat HC Alkemade en Fysiotherapie Alkemade dit aanbieden.   

Bijlage