Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Enquete voor hockeyers

18-4-2018

Mijn naam is Rens Hendriksz en ik ben momenteel aan het afstuderen voor mijn opleiding CE: Sportmarketing & Management. Voor mijn afstudeeronderzoek doe ik onderzoek naar de wensen en behoeften van hockeyers op het gebied van de aanschaf van hockeykleding, social media gebruik en reclame.

Voor dit onderzoek ben ik momenteel enquêtes aan het afnemen onder hockeyers. Dit vereist een groot aantal respondenten en daarom probeer ik op zoveel mogelijk manieren dit aantal te behalen. Mijn vraag aan u is daarom of u en HC Alkemade mij hiermee verder kunnen helpen. Zou u wellicht bereid willen zijn de link naar mijn enquête te willen delen op uw clubwebsite of via de mail onder uw leden?

Elke ingevulde enquête zal op prijs worden gesteld en helpen bij het afronden van mijn studie! De enquête is opgesteld via Google Forms en kan worden ingevuld via de volgende link: Enquête hockeyers. Het invullen van de enquête duurt slechts 2 – 5 minuten en is volledig anoniem/vertrouwelijk. Als u vragen heeft kunt u deze uiteraard aan mij stellen!                                      

Ik dank u bij voorbaat. Met vriendelijke groet,

 Rens Hendriksz