Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Spaar voor de PLUS ClubFund-actie

Nieuws afbeelding 16-3-2019

Spaar voor de PLUS ClubFund-actie

 

Op vrijdag 15 maart was de aftrap van de unieke ClubFund-actie die samen met PLUS Van Dijk is opgezet. Deze unieke spaaractie is wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen de club en PLUS Van Dijk.

 

Wat gaan we doen:

·       We hebben van iedere speler een unieke spelersfoto gemaakt

·       Iedere speler krijgt een eigen online-fan shop waarin allerlei leuke HC Alkemade-fan artikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn

·       Een bidon, poster, telefoonhoesje, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere originele artikelen

·       Bij PLUS Van Dijk kun je vervolgens van 16-03-2019 tot 25-05-2019 sparen voor gratis fan artikelen.

·       Bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fan shop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fan artikelen.

·       Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fan artikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler

·       Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het HC Alkemade-logo; kortom voor ieder wat wils!

·       Een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fan shop vloeit direct in de clubkas van HC Alkemade! Je spaart dus niet alleen voor jezelf...maar ook voor de club. Naast de persoonlijke fan shop is er ook een algemene fan shop https://hc-alkemade.clubfund.nl/WebshopClub/Homemet hierin alle fan artikelen met alleen het clublogo. In deze fan shop kunnen alle mensen makkelijk hun HC Alkemade-Fan artikelen bestellen en het met PLUS Van Dijk ClubFund-punten afrekenen.

 

Doet u wel boodschappen bij de PLUS, maar wilt u niet voor fan artikelen sparen? In ons clubhuis komt ook een bak te staan waarin de zegels ingeleverd kunnen worden, zodat de zegels niet verloren gaan. Iedere verzilverde zegel levert namelijk een geldbedrag op voor de vereniging.

 

Ieder lid ontvangt een persoonlijke actiefolder met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan! Zorg dus dat je die snel in je bezit hebt.

 

Vraag zoveel mogelijk mensen om je heen (opa’s, oma’s, ooms, tantes, buren, vrienden) om de Clubfund-zegels bij Plus Van Dijk voor je te sparen.

 

Bijlage