Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

De mysterieuze sponsors van MD1

Nieuws afbeelding 25-3-2019
Zoals het vaak gaat leidt het lidmaatschap van de kinderen soms tot sponsorschap van de sportvereniging, zo ook in dit geval. Veelal zie je staande langs de lijn namen van lokale ondernemingen langs komen en wanneer de meiden van MD1 elk weekend stug alles geven op het veld, vraagt menig toeschouwer zich af wie er toch schuil gaat achter de naam The Lease Factory die de voorzijde van de shirts prijkt. De naam Auto Lease Company op de achterzijde lijkt het mysterie alleen maar te vergroten.
De oorzaak is dat na een fusie afgelopen zomer de bedrijven, inclusief Strix Lease Service, zijn gaan werken vanuit een nieuwe naam: Hiltermann Lease.

De drie bedrijven werkten al nauw samen en bedienden gezamenlijk de gehele lease- en financieringsmarkt, wat uniek is in deze branche. Door dit nu ook vanuit één naam te doen, kan Hiltermann Lease zich sterker positioneren in de markt. De focus ligt hierbij met name op leaseoplossingen voor MKB Nederland. Hoewel Hiltermann Lease met de fusie meteen tot de grotere spelers in de markt behoort, blijft persoonlijk contact met klanten centraal staan.

Hiltermann Lease biedt leaseoplossingen voor de totale bedrijfsvoering van ondernemers. Autolease spreekt misschien voor zich, maar veel klanten van Hiltermann Lease hebben een gemengde leaseportefeuille met diverse andere bedrijfsmiddelen. Van heftruck tot koffiemachine en van medische apparatuur tot verpakkingsmachines, voor elke investeringsbehoefte wordt samen met de ondernemer naar de beste oplossing gekeken.

Ook ondersteunt Hiltermann Lease ondernemers die hun eigen producten graag via lease aanbieden. Dit kunnen autobedrijven zijn, maar ook producenten en leveranciers van andere bedrijfsmiddelen. Zij hebben ook weer klanten, die dankzij een goede leaseoplossing net wél de investeringen kunnen doen die anders misschien afketsen. Alles draait daarbij om communicatie en teamwork, net als op het hockeyveld dus!