Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Gezocht: Sponsors met ballen!

Nieuws afbeelding 10-4-2019

Tijdens de afgelopen Super Sunday hebben jullie kennis kunnen maken met een nieuwe manier van sponsoring voor HCA. Vanaf nu is het ook mogelijk om éénmalig een wedstrijdbal te sponsoren. Je hoeft hiervoor niet per se een bedrijf te hebben; vaders, moeders, opa’s en oma’s, ooms en tantes kortom, iedereen die het leuk vindt en HCA een warm hart toedraagt kan een wedstrijdbal sponsoren voor een team of wedstrijd naar zijn keuze.

De kosten hiervan zijn éénmalig € 50,- Daarvoor krijg je naast vermelding een leuke attentie plus uiteraard een mooie nieuwe hockeybal mét HCA logo erop! Helemaal leuk (maar niet verplicht!) is dat je als balsponsor de afslag kunt nemen van de door jou gesponsorde wedstrijd.

Wil je éénmalig een wedstrijdbal sponsoren of ken je iemand dit dit zou willen? Download dan het formulier (bijlage) en vul het in. Je kunt het formulier afgeven in het clubhuis of mailen naar [email protected] Je mag uiteraard ook gewoon een berichtje achterlaten, wij nemen dan z.s.m. contact op met jou.

We hopen van jullie te horen!

René van der Geest & Ans de Haas

Bijlage