Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Sponsoravond HC Alkemade

Nieuws afbeelding 23-4-2019

Sponsoravond HC Alkemade


Op zaterdag 30 maart was de jaarlijkse sponsoravond. Alle sponsoren én vrienden van HC Alkemade ontvangen een uitnodiging voor deze avond. De sponsorcommissie doet altijd haar uiterste best om er een leuke avond van te maken, met hier en daar een informatieve presentatie.


Na de ontvangst en de borrel was het tijd om aan tafel te gaan. Iedereen kreeg een glas met een blaadje sla erin… Wat is dit nu weer zal je denken, maar het kwam goed. Al duurde dat wel even. Op tafel kwamen royale hoeveelheden hollandse garnalen, die we zelf moesten pellen. Nadat Tim voor had gedaan hoe het moest, ging iedereen aan de slag. Het duurde best even voordat het op een garnalencocktail ging lijken, maar iedereen heeft er heerlijk van kunnen eten. Ik heb in ieder geval respect gekregen voor alle garnalenpellers, want het is echt een priegelklusje waarbij je maar langzaam resultaat ziet.


Tussen het voor- en hoofdgerecht presenteerde Ans een nieuwe mogelijkheid om HCA te sponseren; De wedstrijdbal. In elke wedstrijd wordt een bal gebruikt en deze kan vanaf nu door iedereen gesponsord worden voor 50,-. Je mag de afslag van de wedstrijd doen, ontvangt een echte HCA bal als aandenken samen met een flesje wijn. De eerste bal voor Super Sunday, volgende dag, was op voorhand al verkocht. René van der Geest sponsorde heren 2. De andere 2 wedstrijdballen van Dames 1 en Dames 2 gingen daarna als zoete broodjes.


Na het hoofdgerecht was het nog lang gezellig. Onder het genot van een drankje waren er veel gesprekken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ik heb weer genoten van deze sponsoravond. Dank voor de organisatie en graag tot volgend jaar!


Wil jij er volgend jaar ook bij zijn? Meld je dan aan als vriend van HCA, of als je een bedrijf hebt, vraag dan naar de sponsormogelijkheden. Er zijn vele mogelijkheden, dus er past altijd wel iets bij jouw bedrijf!


Brenda Bax