Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Trimmers kloppen Noordwijk in spannend duel!

Nieuws afbeelding 18-11-2019

Het Alkemade trimhockey team heeft deze week z’n eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen het trim team van Noordwijk. Wij hebben deze wedstrijd zowaar met 2-1 gewonnen! Heel veel dank aan de scheidsrechters Julia en Jessy en dank aan onze trouwe vrijwilligers achter de bar (en tevens onze grootste fans) Ans en Rene! Hieronder volgt het verslag van weer een super leuke hockey-avond gespeeld op woensdag 14 November.

 

Om 20.00hr verzamelen en de koffie staat al klaar in het clubhuis! Iedereen mag een trimhockey club shirt pakken uit de big shopper en het is best wel een uitdaging om de juiste maat te vinden. Door de overvloedige regen eerder die dag staan er plassen op het veld en moesten we eerst het veld maar eens gaan droogtrekken. Dit was dan ook direct de warming-up want erna is er geen tijd meer om in te slaan.

De wedstrijd begint en we scoren gelijk al bij onze eerste aanval. Noordwijk doet er de hele wedstrijd van alles aan om te scoren, maar door goed positiespel slagen we er in om onze 1-0 voorsprong vast te houden.


Circa 9 minuten voor tijd maken we de 2-0 en gaan de Noordwijk kopjes nu toch wat hangen, ... of niet .... 5 minuten voor tijd weet Noordwijk alsnog een doelpunt te maken dmv een snoeihard schot gevolgd door een vlammende tip-in. Een mooi doelpunt dat moet gezegd worden. Met de billen tegen elkaar komen we de laatste 5 minuten toch nog goed door en de wedstrijd zit er op. Winst voor Alkemade! Daarna natuurlijk snel het clubhuis in voor een gezellige en super goed verzorgde 3e helft met heerlijke Tosti’s en borrelhappen. 

 

Wil je graag een keer komen kijken of met ons meetrainen. We zijn iedere donderdagavond op het veld te vinden van 20.30 uur tot 21.45 uur. Meer info ver trimhockey vind je op de HC Alkemade website; https://www.hcalkemade.nl/site/Default.asp?option=2502&stcname=teams_trimhockey&menu=2