Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Update Corona maategelen 16 oktober 2020

Nieuws afbeelding 16-10-2020

Beste allemaal,

Uiteraard hebben we gekeken naar de persconferentie over corona van afgelopen dinsdag. Ondanks eerdere maatregelen lukt het nog steeds niet om het aantal besmettingen omlaag te krijgen. Daarom zijn de maatregelen uitgebreid; en helaas heeft dat ook zijn weerslag op HCA. Alle huidige maatregelen zijn afgekondigd voor een periode van 4 weken.

Omdat verplaatsingen een grote bron van besmettingen zijn per direct alle amateurcompetities gestaakt; zowel voor senioren als junioren.

Junioren:
Gelukkig mogen alle junioren gewoon blijven trainen in teamverband. De 1.5 meter regel geldt voor jullie niet op het veld. Het vaste trainingsschema blijft voor jullie dus ongewijzigd.

Senioren:
Voor de senioren zijn wij momenteel aan het bepalen wat de verschillende opties zijn en hoe wij daar als club wel/geen invulling aan kunnen geven.


De overheid (en wij ook) vinden het belangrijk dat jullie blijven sporten en bewegen. Het houdt je fit en gezond, en je houdt je weerstand op pijl wat zeker nu heel belangrijk is.

Dat gezegd hebbende realiseren wij ons ook terdege dat we in een heel bijzondere tijd leven nu, en iedereen op zijn eigen manier omgaat met de risico’s van corona. We willen jullie er dan ook op wijzen dat er geen trainings-verplichting is.

Wij willen vanuit het bestuur een beroep op jullie doen om alle corona maatregelen zo goed mogelijk na te leven. Niet alleen voor jezelf en je naasten, maar ook voor je team en je club. Wij hopen op jullie medewerking en mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag!

Hieronder een resumé van de huidige regels betreffende hockey.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

René van der Geest

Algemene maatregelen:

  • Heb je klachten, verkouden, kuchen o.i.d. kom dan niet!
  • Ben je getest en wacht je nog op de uitslag, of ben je in contact geweest met iemand die besmet is en wil je jezelf laten testen; blijf dan ook thuis tot je zekerheid hebt.
  • Neem buiten het veld altijd de 1.5 meter regel in acht.
  • Was en desinfecteer je handen zoveel mogelijk; hiervoor staan op diverse plekken middelen beschikbaar.

Op en om de velden:

  • De kantine blijft gesloten.
  • Kleedkamers en douches blijven ook gesloten; kom dus omgekleed naar de training.
  • Toiletten zijn wel toegankelijk.
  • Neem je eigen bidon mee voor water tijdens trainingen.
  • Er mogen geen toeschouwers langs het veld staan tijdens de trainingen
  • T/m 17 jaar mag gewoon getraind worden. Binnen en buiten gelden geen belemmeringen qua groepsgrootte of onderlinge afstand;

Voor trainers:

·         De kantine is gesloten, maar houdt tijdens trainingen de toegangsdeur los opdat goede bereikbaarheid van coldpacks, AED en EHBO spullen verzekerd is.

Wij danken jullie voor jullie medewerking; laten we samen het virus buiten onze club houden.