Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Algemeen

Update Corona maatregelen 20 oktober 2020; Senioren & Zaalhockey

Nieuws afbeelding 20-10-2020

Dag allemaal, 

Wij willen jullie informeren dat de "corona-maatregelen" zoals hieronder eerder gedeeld zijn verlengd worden tot de eerstvolgende persconferentie van de overheid. Waarschijnlijk zal dinsdag 3 november zijn. O.b.v. deze uitkomsten zullen wij een nadere update geven inzake het protocol en of dat in werking zal worden gesteld.


Corona maatregelen Senioren:

  • T/m dinsdag 27 oktober is het niet toegestaan om op de club hockey activiteiten te organiseren buiten de reguliere trainingen om voor de jeugd t/m 17 jaar. Dus geen extra trainingen, oefenwedstrijden etc.
  • T/m dinsdag 27 oktober is het niet toegestaan om op de club hockey activiteiten te organiseren voor de senioren leden (18+)
  • De komende week zullen wij als club een protocol opstellen, welke wij afhankelijk van de persconferentie op 27 oktober wel/niet in werking zullen stellen.

Wij willen hiermee echt onze verantwoordelijkheid nemen, zodat wij ook bijdragen aan het terugdringen van het virus .

Zaalhockey:

Helaas hebben wij moeten besluiten om onze inschrijving voor de zaalhockey te annuleren. Afgelopen week is duidelijk geworden dat slechts 5 van de 60 verenigingen in ons district zaalhockey zullen aanbieden. Dit zal resulteren in heel kleine competities met waarschijnlijk groot niveauverschil en (al zeker) heel lange reistijden.

Daarbij bestaat er een grote kans dat de zaalhockey de komende weken alsnog afgelast gaat worden door de KNHB, hetgeen ook een financieel risico voor de club zou betekenen want inschrijven betekent afdragen.

Verder is de bond van plan om de afgelaste veldwedstrijden als mogelijk in de zaalperiode in te halen. Dit zou praktisch kunnen betekenen dat je op dezelfde dag zaal en veld zou moeten spelen, hetgeen simpelweg niet haalbaar is.

Wij begrijpen dat dit voor ons allemaal een lastige tijd is, maar wij hopen op jullie begrip en medewerking.

Mochten er n.a.v. bovenstaande nog vragen en/of opmerkingen zijn dan horen wij dat graag!

Bestuur HC Alkemade