Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Sponsor van de maand

Sparkling Star nieuwe sponsor.

Nieuws afbeelding 13-9-2021 Afgelopen zaterdag mochten onze dames van de F1. Hun eerste wedstrijd spelen in hun gesponsoorde shirts van Sparkling Star. Eigenaresse Lisa vd Star was erbij om dit team te zien winnen. Zij stelt zich hierbij aan jullie voor!

Sparkling Star is op 4 maart 2021 gestart met een kinderkledingwinkel voor kinderen van 0-10 jaar. Bijna een maand later, op 30 maart 2021, is ook officieel de baby spa van Sparkling Star geopend. 

Zoals genoemd is de kledingwinkel bedoeld voor kinderen van 0-10 jaar. Van geboortepakjes, tot een leuk kraamcadeau, en van een mooie jurk voor het feest van opa’s verjaardag, naar een stoere outfit om je vrienden op school jaloers mee te maken!

In de baby spa staat rust centraal. Tijdens een float sessie heeft je baby het gevoel dat het weer in de baarmoeder zit door de warme temperatuur (37°C) van het water waarna tijdens een Shantale Babymassage jij en baby volledig kunnen ontspannend.
De massage voer je onder begleiding uit op je eigen kindje waardoor je je volledig op elkaar kunt richten en een band met elkaar opbouwt.