Nieuwsbericht
headernew2.jpg headernew2_3.jpg header_heren1_2.jpg
Website

Aanpassing senioren vanaf 27 jaar

Nieuws afbeelding 9-3-2021

Beste (senioren)leden,

Vanaf 16 maart worden de regels voor volwassenen van 27 jaar en ouder iets verruimd. Afgelopen weken waren de regels dat deze groep alleen in 2-tallen mocht trainen op 1,5 meter afstand. Vanaf 16 maart wordt dit iets versoepeld naar het trainen in 4-tallen, wel moet er nog steeds 1,5 meter afstand gehouden worden. De overige regels blijven hetzelfde:

  1.  De 4-tallen mogen gedurende de training niet van samenstelling wisselen.
  2. Er mag 1 trainer van 4-tal naar 4-tal, mits tenminste afstand van ieder viertal wordt gehouden.
  3. Bij ieder 4-tal moet het zichtbaar zijn dat ze bij elkaar horen, dus draag bijvoorbeeld hetzelfde kleur shirt of hesje. Spreek dit van tevoren af.
  4. Er mag 1 team tegelijk op het veld.
  5. Tussen de starttijd van veld 1 en veld 2 moet 15 minuten speling zitten. Vb. Als Daems 2 om 19:30 op veld 1 speelt, kan Heren 1 om 19:45 op veld 2 starten.
  6. Na afloop van de training is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk richting huis gaat en het Hertogspark verlaat.
  7. Verder mag je zelf een dag en tijd kiezen. Wel is het zo dat er op dinsdagavond en donderdagavond geen ruimte is op de club. Ook traint de jeugd op maandagavond en vaak op zaterdagochtend, dus de kans dat er dan plek is is klein. (Ondertussen zijn er al wel vaste trainingstijden vast gesteld die nu gelden).
  8. Wanneer je een tijd en dag uitgekozen hebt geef je dit door aan het wedstrijdsecretariaat, Joze Koot. Als Joze toestemming geeft mag er getraind worden! Contact:[email protected]

Verder gelden natuurlijk ook de algemene Coronaregels, neem ook deze regels in acht. 

Met sportieve groet,

De TC